1. pannen
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,9 kg

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 cm + 28 cm haal je een duurzame pannenset in huis. De pannen zijn voorzien van een titanium baklaag, waardoor ze tot wel 3 keer langer meegaan dan de standaard antiaanbaklaag van Tefal. Dit betekent dat je jarenlang plezier zult hebben van deze pannenset zonder je zorgen te hoeven maken over het vervangen van de antiaanbaklaag. Een handige functie van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset is de Thermo-Signal technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je altijd precies weet wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Dit is vooral handig omdat je niet langer je hand boven de pan hoeft te houden om te bepalen of deze klaar is voor gebruik. Met de Thermo-Signal weet je altijd wanneer je ingrediënten perfect gebakken zullen worden. Na het bakken is het gemakkelijk om de pannen schoon te maken. Je kunt ze eenvoudig met de hand afwassen, wat ervoor zorgt dat ze langer meegaan. De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 cm + 28 cm is de perfecte aanvulling voor elke keuken en zal je helpen om heerlijke gerechten te bereiden die keer op keer perfect lukken.

Pluspunten
  • De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bij het bakken hoef je weinig olie of boter te gebruiken dankzij de antiaanbaklaag. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt egaal rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmte-isolatie.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm is Aluminium.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 1,9 kg.