1. pannen
  2. Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal LOV braadpan 25 cm Beige wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal LOV braadpan 25 cm Beige op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

5,3 kg

Omschrijving van Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

Met de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige bereid je heerlijke stoofgerechten voor 4 tot 5 personen. Denk bijvoorbeeld aan smaakvolle hachee of suddervlees. Deze braadpan is uitgerust met een handige condensatiedeksel. Dankzij de noppen aan de binnenkant van de deksel wordt het vocht teruggeleid naar de pan, wat resulteert in een extra mals eindresultaat. Bovendien is deze pan perfect geschikt voor slow cooking. Door de dikke bodem behoudt de pan namelijk uitstekend de warmte. De Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan zelfs worden gebruikt in de oven tot aan 250 graden Celsius. Hierdoor heb je alle vrijheid om diverse gerechten te bereiden. Wil je graag nieuwe recepten ontdekken? Scan dan eenvoudigweg de QR-code op de doos en bekijk het E-receptenboek. Na gebruik van de pan kun je deze gemakkelijk met de hand afwassen, zodat je snel weer kunt genieten van je volgende culinaire avontuur. Voeg deze veelzijdige en praktische braadpan toe aan je keukenarsenaal en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die het biedt.

Pluspunten
  • De bobbels in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat je gerecht lekker mals blijft. Gietijzer geleidt warmte erg goed, waardoor de pan zeer geschikt is voor het maken van stoofpotten. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan gemaakt van gietijzer is relatief zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan gemaakt van aluminium.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

Tefal LOV braadpan 25 cm Beige betreft een Losse pan.

Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal LOV braadpan 25 cm Beige heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is Gietijzer.

Tefal LOV braadpan 25 cm Beige weegt 5,3 kg.

Bekijk ook andere pannen