1. pannen
  2. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,99 kg

Omschrijving van BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan haal je een complete set bakpannen in huis. Deze set bestaat uit 2 koekenpannen van 24 cm en 28 cm en een wokpan. De koekenpannen zijn ideaal voor het bakken van aardappelen en stukken vlees voor 2 personen. In de wokpan kun je heerlijk roerbakken met groenten. Wat deze pannen echt bijzonder maakt, is de sterke PFAS vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor kun je op een gezonde en vetarme manier bakken, zonder dat je pannen vol zitten met schadelijke chemische stoffen. Je hebt slechts een klein beetje olie of boter nodig om je gerechten perfect te laten glijden. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160 graden Celsius. Een ander handig detail van deze pannenset is dat de handgrepen tijdens het bakken niet warm worden. Hierdoor kun je de pannen veilig en gemakkelijk verplaatsen, zelfs als je ze direct van het fornuis naar de eettafel wilt brengen. En na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de pannen kunnen gewoon in de vaatwasser. Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan ben je dus verzekerd van kwaliteit, gebruiksgemak en gezond koken.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De pannen van BK zijn op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan betreft een Losse pan.

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan is Aluminium.

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan weegt 0,99 kg.