1. pannen
  2. Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal LOV braadpan 29 cm Beige wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal LOV braadpan 29 cm Beige op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

7,4 kg

Omschrijving van Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

Met de Tefal LOV braadpan van 29 cm in de kleur beige bereid je heerlijke stoofgerechten voor 7 tot 8 personen. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle hachee of mals suddervlees. Deze braadpan is voorzien van een handige condensatiedeksel. Dankzij de noppen aan de binnenkant van de deksel stroomt het vocht terug in de pan, wat zorgt voor een extra mals resultaat. Bovendien is de pan perfect geschikt voor slow cooking, dankzij de dikke bodem die de warmte goed vasthoudt. Deze veelzijdige braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs worden gebruikt in de oven tot aan een temperatuur van 250 graden Celsius. Om je culinaire horizon te verbreden, hoef je alleen maar de QR-code op de doos te scannen en het E-receptenboek te bekijken. Hier ontdek je talloze nieuwe en verrassende recepten om uit te proberen. Na gebruik is het eenvoudig om de pan met de hand af te wassen, zodat je weer snel klaar bent voor je volgende culinaire avontuur.

Pluspunten
  • In een braadpan van 7,4 liter bereid je stoofpotjes voor gemiddeld 8 personen. De kleine bollen in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, waardoor je gerecht heerlijk mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is vrij zwaar en kan minder gemakkelijk verplaatst worden dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

Tefal LOV braadpan 29 cm Beige betreft een Losse pan.

Tefal LOV braadpan 29 cm Beige is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal LOV braadpan 29 cm Beige heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal LOV braadpan 29 cm Beige is Gietijzer.

Tefal LOV braadpan 29 cm Beige weegt 7,4 kg.