1. pannen
  2. GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig

GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

6,7 kg

Omschrijving van GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig

Met de GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig haal je een complete en luxueuze pannenset in huis. Deze set bevat niet alleen 3 kookpannen, maar ook een koekenpan, een steelpan, een vergiet en 4 handige kookhulpjes. De pannen zijn ontworpen in een elegante antracietgrijze kleur, waardoor ze een luxe uitstraling hebben. Dankzij de bijgeleverde glazen deksels kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden, zodat je geen warmte verliest tijdens het koken. Een van de bijzondere kenmerken van deze pannenset is de Thermolon antiaanbaklaag. Deze coating zorgt ervoor dat je gezonder kunt bakken, omdat je minder olie of boter hoeft te gebruiken. Bovendien voorkomt de antiaanbaklaag dat ingrediënten aan de bodem van de pan blijven plakken, waardoor het koken en schoonmaken gemakkelijker wordt. Het is echter belangrijk om te weten dat de pannen niet geschikt zijn voor de vaatwasmachine en daarom met de hand moeten worden afgewassen. Met de GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig breng je niet alleen kwaliteit en functionaliteit in je keuken, maar ook een vleugje luxe. Door de handige toevoegingen zoals de glazen deksels en de kookhulpjes wordt koken een plezierige ervaring. En dankzij de gezonde Thermolon antiaanbaklaag kun je genieten van heerlijke gerechten zonder schuldgevoel.

Pluspunten
  • In deze set kookpannen zit ook een bakvorm waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. Deze pannen hebben een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan. Aluminium pannen zijn licht in gewicht.

Minpunten
  • De pannen kunnen niet in de vaatwasser, maar moeten met de hand worden schoongemaakt.

Veelgestelde vragen over GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig

GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig betreft een Pannenset.

GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig is Aluminium.

GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig weegt 6,7 kg.