1. pannen
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1 kg

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm haal je niet zomaar een pan in huis, maar een veelzijdig kookinstrument dat je helpt om heerlijke maaltijden te bereiden. Deze grote pan is ideaal voor het bakken van een stapel smeuïge pannenkoeken voor het hele gezin, maar ook perfect voor het krokant bakken van een heerlijk stukje vis. Wat deze koekenpan echt bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze laag is niet alleen duurzaam, maar ook volledig vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met deze pan gezonde gerechten bereiden zonder veel boter of olie te gebruiken. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je eten niet blijft plakken en gemakkelijk loskomt, waardoor je gerechten altijd perfect lukken. De GreenPan Torino Keramische koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, gas en elektrisch. Daarnaast is de pan ook vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het koken geen gedoe meer hebt met de afwas. Met deze pan in huis geniet je niet alleen van heerlijke maaltijden, maar ook van het gemak en de duurzaamheid die GreenPan biedt. Haal deze veelzijdige koekenpan vandaag nog in huis en ontdek zelf het verschil.

Pluspunten
  • De GreenPan pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De koekenpan is te gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 180 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een kwaliteit van de onderste klasse in de bouw, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is Aluminium.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm weegt 1 kg.