1. pannen
  2. Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2,3 kg

Omschrijving van Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Met de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm haal je niet één, maar twee hoogwaardige koekenpannen in huis. Deze pannen zijn voorzien van een 5 millimeter dikke aluminium bodem, wat zorgt voor een snelle opwarming en een uitstekende warmtegeleiding. Dankzij deze eigenschappen kun je de pannen moeiteloos gebruiken op elke warmtebron en zelfs in de oven plaatsen. Wat deze koekenpannenset echt bijzonder maakt, is de anti-aanbaklaag van maar liefst 5 lagen titanium. Deze duurzame coating voorkomt dat voedsel aan de pan blijft kleven, waardoor je met gemak de meest delicate gerechten kunt bereiden. Om de anti-aanbaklaag te beschermen, raden we aan om houten of kunststof kookgerei te gebruiken. Door de pannen na gebruik met de hand af te wassen, blijven ze bovendien langer mooi en behouden ze hun optimale prestaties. Met de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm haal je niet alleen kwaliteitspannen in huis, maar ook een stukje vakmanschap. Deze pannen zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. Met hun elegante design en hoogwaardige afwerking zijn ze een aanwinst voor elke keuken. Dus als je op zoek bent naar pannen die niet alleen geweldige prestaties leveren, maar er ook nog eens fantastisch uitzien, dan is deze koeken.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven tot 230 graden Celsius worden gebruikt. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • De anti-aanbaklaag kan krassen.

Veelgestelde vragen over Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm betreft een Pannenset.

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm is Aluminium.

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm weegt 2,3 kg.