1. pannen
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Merk

Staub

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

6 kg

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood haal je niet alleen een functioneel kookgerei in huis, maar ook een ware eyecatcher voor je keuken. Deze pan met een inhoud van maar liefst 5,2 liter is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten door middel van aanbraden, bakken, stoven en karameliseren. De pan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, wat zorgt voor een gelijkmatige en geleidelijke warmteverdeling. Hierdoor worden je gerechten perfect gaar en blijven smaken optimaal behouden. Bovendien houdt het gietijzer de warmte goed vast, waardoor je gerecht na het sudderen nog lange tijd warm blijft. Maar dat is niet alles. De Staub Ronde Stoof-/Braadpan is voorzien van een uniek druppelsysteem in de deksel. Deze deksel is plat en zwaar, en heeft nopjes aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat het vocht in de pan continu besprenkeld wordt, dankzij het condensatieproces. Hierdoor wordt je gerecht gelijkmatig gaar en blijven de smaken nog beter behouden. Bovendien ontsnapt er nauwelijks vocht, waardoor je gerecht heerlijk sappig blijft. Kortom, met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood haal je een kwalitatief hoogwaardige pan in huis, die niet alleen zorgt voor heerlijke gerechten maar ook een prachtige toevoeging is aan je keu.

Pluspunten
  • Deze pan is van topkwaliteit gemaakt, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De bolletjes in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat je gerecht heerlijk mals blijft. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is behoorlijk zwaar en verplaats je minder makkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood betreft een Losse pan.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood is Gietijzer.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood weegt 6 kg.