1. pannen
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Merk

Staub

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

4,6 kg

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart haal je een ware parel in huis. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware alleskunner in de keuken. Of je nu aan het aanbraden, bakken, stoven of karameliseren bent, deze pan staat altijd voor je klaar. Het geëmailleerde gietijzer zorgt ervoor dat de warmte geleidelijk en gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor je gerechten perfect gaar worden. Bovendien houdt het gietijzer de warmte lang vast, waardoor je energie bespaart. Eenmaal op temperatuur, kun je het vuur gerust laag zetten en je gerecht rustig laten sudderen. De platte, zware deksel van de pan is voorzien van nopjes aan de binnenzijde. Deze nopjes zorgen ervoor dat het condensatieproces optimaal verloopt en dat je gerecht continu besprenkeld wordt. Hierdoor suddert je gerecht gelijkmatig gaar, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsblokjes op de komvormige deksel tijdens het sudderen. Zo geniet je nog sneller van een heerlijk gerecht. De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je keuken. Met zijn elegante zwarte kleur en tijdloze design is deze pan een ware eyecatcher. Haal nu deze pronkstuk in.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een hoogwaardige constructiekwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. De bolletjes in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat je gerecht sappig blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is behoorlijk zwaar en beweeg je minder makkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart betreft een Losse pan.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is Gietijzer.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart weegt 4,6 kg.