1. pannen
  2. GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Craft Koekenpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Craft Koekenpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm breng je een milieuvriendelijke en duurzame pan in je keuken. Deze pan is gemaakt met oog voor het milieu en gaat lang mee. Het bijzondere aan deze pan is de PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken en kook je gezonder. Dankzij de rechte randen van de pan is het bakoppervlak groter, waardoor je meer ruimte hebt om je gerechten te bereiden. Met een diameter van 24 cm is deze koekenpan perfect geschikt voor het bakken van stukken vlees of vis. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij veilig in de oven gebruikt worden tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm maak je niet alleen heerlijke gerechten, maar maak je ook een bewuste keuze voor het milieu. Geniet van gezond koken en gemakkelijk schoonmaken met deze duurzame en veelzijdige koekenpan.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een traditionele antiaanbaklaag. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook in de oven worden gebruikt tot 220 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

GreenPan Craft Koekenpan 24 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Craft Koekenpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Craft Koekenpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Craft Koekenpan 24 cm is Aluminium.

GreenPan Craft Koekenpan 24 cm weegt 1,1 kg.