1. pannen
  2. Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

5,7 kg

Omschrijving van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

Met de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige kun je heerlijke stoofgerechten bereiden voor 3 tot 4 personen. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle hachee of een lekker suddervlees. Deze braadpan is uitgerust met een handige condensatiedeksel. De noppen aan de binnenkant van de deksel zorgen ervoor dat het vocht terug in de pan loopt, waardoor je een extra mals resultaat krijgt. Bovendien is deze pan ook uitermate geschikt voor slow cooking. Dankzij de dikke bodem behoudt de pan namelijk uitstekend de warmte. Niet alleen kun je deze braadpan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot een temperatuur van wel 250 graden Celsius, maar je kunt ook nieuwe culinaire avonturen beleven. Scan gewoon de QR-code op de doos en ontdek het E-receptenboek vol met inspirerende gerechten. Na gebruik kun je de pan gemakkelijk met de hand afwassen. Met de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige creëer je de meest smaakvolle gerechten en geniet je van de ultieme kookervaring!

Pluspunten
  • De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, waardoor jouw gerecht heerlijk mals blijft. Gietijzer geleidt warmte zeer goed, waardoor de pan uitermate geschikt is voor het bereiden van stoofpotten. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot maximaal 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is relatief zwaar en verplaats je minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige betreft een Losse pan.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige is Gietijzer.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige weegt 5,7 kg.