1. pannen
  2. BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig

BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

Omschrijving van BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig

Met de BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig haal je een complete kookpannenset in huis die perfect is voor al je kookbehoeften. Deze set bestaat uit vier pannen van topkwaliteit die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging zijn aan elke keuken. De pannen zijn ontworpen met een triply design, wat betekent dat ze zijn opgebouwd uit drie lagen materiaal: roestvrijstaal aan de binnen- en buitenkant en een aluminium kern. Deze combinatie zorgt ervoor dat de pannen extra stevig zijn en snel en gelijkmatig opwarmen. Je kunt deze pannen gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief in de oven tot aan 230 graden Celsius. Een geweldige eigenschap van deze pannenset is dat je energiezuinig kunt koken dankzij de glazen deksels. Hierdoor kun je je gerecht goed in de gaten houden zonder de deksels op te tillen en warmte te laten ontsnappen. Bovendien kun je de pannen na het koken eenvoudig in de vaatwasser zetten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Kortom, met de BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig haal je niet alleen functionaliteit en kwaliteit in huis, maar ook een stijlvolle en handige toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Deze pannen hebben een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 230 graden Celsius. Met de glazen deksels kun je je gerecht goed in de gaten houden zonder warmte uit de pan te verliezen.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de handgrepen van roestvrij staal warm, dus heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig

BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig betreft een Pannenset.

BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig is RVS.

BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig weegt .