1. pannen
  2. GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Merk

GreenChef

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een veelzijdige en duurzame set pannen in huis. Deze set bestaat uit twee sterke koekenpannen met een keramische baklaag, waardoor ze niet alleen krasbestendig zijn, maar ook bestand zijn tegen hoge temperaturen. In de kleine koekenpan van 24 cm kun je heerlijke aardappelen bakken voor 2 personen, terwijl je in de grote koekenpan van 28 cm moeiteloos twee grote stukken vlees kunt bereiden. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bovendien warmt de kunststoffen handgreep tijdens het bakken niet op, waardoor je ze veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Niet alleen zijn deze pannen praktisch in gebruik, maar ze zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Na gebruik kunnen de pannen gewoon in de vaatwasser worden geplaatst. Wil je echter langer van deze pannen genieten, dan kun je ze ook met de hand afwassen. Kortom, met de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen kwalitatief hoogwaardige pannen in huis, maar ook een set die je in staat stelt om met gemak de meest heerlijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • De keramische coating kan tegen hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De pannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie. Dankzij de kunststof handgreep kun je de pan veilig naar de eettafel verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller verslijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is Aluminium.

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 1,6 kg.