1. pannen
  2. BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm maak je niet alleen heerlijke gerechten, maar draag je ook nog eens bij aan een milieubewuste keuken. De pannen zijn voorzien van een sterke keramische baklaag die volledig vrij is van PFAS, waardoor er geen schadelijke chemische stoffen vrijkomen tijdens het koken. Dit zorgt niet alleen voor een gezondere maaltijd, maar ook voor een duurzamere keuze. Deze pannenset is ideaal voor het bakken op hoge temperaturen, waardoor je gerechten sneller en gelijkmatiger kunt bereiden. Denk bijvoorbeeld aan het snel gaar bakken van aardappelen of het bereiden van een perfect gebakken biefstuk. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De handgrepen van de pannen blijven tijdens het bakken koel, wat zorgt voor een veilige en gemakkelijke verplaatsing naar de eettafel. Na het bakken kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen. Om beschadigingen te voorkomen, raden we aan om de pannenbeschermer tussen de pannen te plaatsen bij het opbergen. Zo blijven je pannen in optimale staat en kun je nog jarenlang genieten van de voordelen van deze BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset.

Pluspunten
  • BK pannen worden op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, zodat je ingrediënten snel en knapperig kunt bakken. Een kunststof handvat blijft koel, zodat je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De kookpannen zijn niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van

Het materiaal van de basis van BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is Aluminium.

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm weegt .